Maatwerk Websites

Bent u op zoek naar een professionele website? Kies voor responsive webdesign op maat bij C10 Media! Onze ervaren ontwikkelaars creëren gebruiksvriendelijke WordPress-websites die perfect passen op pc’s, tablets en mobiele telefoons. Met aandacht voor elk design en elke kleur, registreren we uw domeinnaam en hosting en bieden we 24/7 toegang tot online rapportage. Schakel vandaag nog ons full-service internetbureau in Rotterdam in voor uw website op maat!

online website img
online seo img

SEO Optimalisatie

Wilt u beter gevonden worden in Google? Laat uw SEO optimalisatie over aan de experts van C10 Media! Met tekstaanpassingen, websitestructuur, linkbuilding en technische verbeteringen zorgen wij ervoor dat uw website maximaal online resultaat behaalt. Of u nu lokaal of landelijk wilt scoren, start vandaag nog met SEO optimalisatie en verhoog uw online vindbaarheid. Kies voor ons full-service internetbureau en ontdek wat wij voor uw online succes kunnen betekenen!

Mobile Marketing

Haal het maximale uit uw marketingcampagne met mobile marketing van C10 Media! Bereik uw doelgroep op het juiste moment en de juiste plek met gerichte en persoonlijke uitingen. Of u nu landelijk, regionaal of lokaal wilt adverteren, onze location-based mogelijkheden, zoals geo-fencing, stellen u in staat om doelgroepgericht te communiceren. Versterk uw promotie en vergroot de impact van uw campagne met onze mobile marketingoplossingen. Start vandaag nog en ontdek de kracht van mobiele communicatie!

Effectieve Reclamestrategie

Wilt u uw marketing naar een hoger niveau tillen? Laat uw media- en reclamestrategie over aan C10 Media! Onze specialisten helpen u met het ontwikkelen van een effectieve reclamestrategie die uw merk onder de aandacht brengt en resultaten oplevert. Met onze expertise in Digital Out of Home (DOOH) en Out of Home (OOH), kunnen we uw boodschap op de juiste momenten en locaties communiceren. Ontdek de voordelen van ons full-service internetbureau en haal het maximale uit uw marketinginspanningen!

Hoogwaardige Bedrijfsfotografie

Bent u op zoek naar professionele foto’s voor uw website? Kies voor hoogwaardige bedrijfsfotografie bij ons! Onze ervaren fotografen bieden pure beeldbeleving in verschillende categorieën, waaronder reclamefotografie, interieurfotografie, portretfotografie en architectuurfotografie. We leveren professionele foto’s die uw bedrijf, producten, en diensten op de beste manier vastleggen. Nabestellen van foto’s is mogelijk, en we bieden pakketten op maat in overleg. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw professionele fotografiebehoeften!

Inspiratie
Impact
Resultaat

LARGE FORMAT

Billboards zorgen voor herhaalde blootstelling van uw zakelijke boodschap en bereiken dit effectiever dan elk ander marketingkanaal.

SLIM GEPLAND

Bouw aan uw merk met de strategische partner die gespecialiseerd is in uw branche en beschikt over de nodige expertise en ervaring.

MERK OPBOUWEN

De strategische processen van een bedrijf bepalen de verwachtingen en dragen bij aan het succes in de betreffende branche.

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

C10 Media is een full service mediabureau gespecialiseerd in het verzorgen van reclamecampagnes van creatie tot daadwerkelijke uitvoer.
C10 Media biedt in het medialandschap alles aan, zowel in offline en online mediatypen zoals (digital) out of home(buitenreclame), radio, televisie, mobile marketing, bioscoopreclame, dit vanuit een strategisch media advies.
Crossmediaal advies zorgt ervoor dat uw reclameboodschap in synergie via verschillende media kanalen bij uit doelgroep terechtkomt op het juiste moment.
C10 Media is gevestigd in Rotterdam.
We brengen uw case met zorg onder de aandacht om u van optimaal advies te voorzien en adviseren u tegen de meest gunstige voorwaarden.

Stuur ons een bericht

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je helpen?