Regionaal bereik bij commerciele radiozenders

C10 Media specialiseert zich op het regionale bereik in de doelgroep 18 tot 50 jaar, een zeer interessante doelgroep voor veel bedrijven, merken en producten.

C10 Media werkt samen met de regionale commerciele radiozenders in de gehele randstad. Wij kijken samen met onze klanten welke strategie, productie en zendtijd het beste aansluit op het bedrijf. Door jarenlange ervaring kunnen wij een op maat gemaakt pakket leveren dat vervolgens op zorgvuldig geselecteerde stations en tijdvensters uitgezonden zal worden.

De voordelen van radioreclame

  • De combinatie met radioreclame vergroot het effect van de bestaande advertentie campagnes

  • Herhaling is de kracht van reclame. Radioreclame biedt hoge frequenties tegen relatief lage prijzen

  • Radioluisteraars zijn geen zappers. Ook tijdens het reclameblok blijven ze trouw bij hun zender

  • Radioreclame maakt de consument zeer bewust van een bedrijf, product of merk

  • 78% van de luisteraars herinnert zich reclamespotjes en 40% kan zich nog het juiste bedrijf of merk herinneren

Strategie

Wat wilt u bereiken met uw radiocampagne?
Wij helpen u om dit doel te bereiken. Met behulp van specialistische ondersteuning maken wij samen met u een effectieve radiostrategie.

Productie

Middels specifieke radiozenders en tijdvakken kun je heel gericht de juiste doelgroep bereiken. Wij kunnen de juiste commercials ontwikkelen die perfect aansluiten op de doepgroep van uw bedrijf.

Zendtijd

We kijken naar budget en marketingstrategie om te bepalen welke zendtijden er ingekocht zullen worden. Wij kunnen u helpen bij het bepalen hiervan en een scherp tarief aanbieden.

ONTDEK WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN
Op basis van 34 beoordelingen van onze klanten hebben we (op dit moment bent u op de pagina van mediabureau Rotterdam) een score van 9 uit 10.