Tramreclame Rotterdam: zet uw bedrijf op de kaart!

Tramreclame Rotterdam is een effectief mediakanaal, omdat veel Rotterdammers dagelijks de tram nemen om op hun plaats van bestemming aan te komen. Door reclame te maken in de tram, kunt u dagelijks honderdduizenden mensen bereiken. Doordat uw reclameboodschap opvalt bereikt u niet alleen de tramgebruikers, maar ook andere weggebruikers.

Ontdek de mogelijkheden

Tramreclame: interessant voor diverse doelgroepen

Het inzetten van tramreclame is voornamelijk interessant voor bedrijven die een grote doelgroep willen bereiken met hun reclamemiddelen. Richt u zich bijvoorbeeld op een breed doelgroep in Rotterdam, dan zet u tramreclame Rotterdam in om verschillende doelgroepprofielen te bereiken. Door te adverteren middels trams, kunt u veel leden van uw doelgroep bereiken. Wilt u Rotterdamse forensen bereiken met uw reclame, dan hangt u tramreclame Rotterdam op in een tram waar veel werkenden in zitten. Zo bereikt u een groot deel van uw doelgroep, waar u van kunt profiteren.

Start vandaag nog
c10media tram reclame
c10media rotterdam tram reclame

Reclame op tram: de voordelen

Met reclame op tram heeft u exclusieve zichtbaarheid in Rotterdam en Amsterdam. Reclame op tram heeft vele voordelen. Vaak zijn hele ludieke ontwerpen mogelijk, waardoor er extra hoge attentiewaarde ontstaat. Ook kan er zelf bepaald worden of de reclame voor een korte periode of voor een langere tijd ingezet wordt. Andere USP’s zijn:

  • Hoge contactfrequentie
  • Snelle bereiksopbouw

  • Dagelijks contactfrequentie > 100.000

  • Adverteer dicht bij het aankoopmoment
  • Aanvulling op uw marketingcampagne
  • Kort of langdurig inzetbaar

Heeft u vragen over tramreclame Rotterdam? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen over reclame op tram voor uw bedrijf te beantwoorden.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Op basis van 34 beoordelingen van onze klanten hebben we (op dit moment bent u op de pagina van mediabureau Rotterdam) een score van 9 uit 10.