Taxi reclame Rotterdam: bereik een groot publiek

Taxi reclame Rotterdam is een interessante en creatieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Door taxi reclame Rotterdam in te zetten bereikt u een groot publiek in de veelal drukke gebieden in Rotterdam. Het toevoegen van reclame op taxi is een waardvolle verrijking op uw reclamecampagne. De duur en de hoeveelheid taxi’s die uw reclameboodschap tonen worden in goed overleg bepaald. Het is een opvallende en creatieve manier om een grote en brede doelgroep te bereiken.

Ontdek de mogelijkheden

Taxi reclame voor uw bedrijf

Taxi reclame is de verzamelnaam voor reclame-uitingen die op taxi’s worden afgebeeld. Het kan gaan om het logo van uw bedrijf, maar ook om een grote reclameboodschap die een complete taxi beslaat. Met taxi reclame Rotterdam heeft u zichtbaarheid in stadscentra, kantoorparken, vliegvelden, stations en uitgaanscentra. Taxireclame is heel geschikt voor zowel consument producten als ook business to business.

Start vandaag nog
c10media taxi reclame
c10media rotterdam taxi reclame

De voordelen van reclame op taxi

Met reclame op tram heeft u exclusieve zichtbaarheid in Rotterdam en Amsterdam. Reclame op tram heeft vele voordelen. Vaak zijn hele ludieke ontwerpen mogelijk, waardoor er extra hoge attentiewaarde ontstaat. Ook kan er zelf bepaald worden of de reclame voor een korte periode of voor een langere tijd ingezet wordt. Andere USP’s zijn:

  • Veelal aanwezig op drukke gebieden in stadscentra
  • Creatief inzetbaar
  • Hoge contactfrequentie
  • Bereikt een grote brede doelgroep
  • Duizenden contactmomenten per dag
  • Uitgaanspubliek, zakelijke reizigers, shoppers

Meer weten over taxi reclame Rotterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag door uw vragen over reclame op taxi te beantwoorden.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Op basis van 34 beoordelingen van onze klanten hebben we (op dit moment bent u op de pagina van mediabureau Rotterdam) een score van 9 uit 10.