Busreclame Rotterdam. Bereik uw doelgroep!

Busreclame Rotterdam is een ideale manier om de doelgroep of doelgroepen van uw organisatie te bereiken. Zo kunt u flyers laten drukken om uw doelgroep te bereiken, maar is het ook mogelijk om posters in bushokjes te laten hangen en zo in contact te komen met uw (potentiële) klanten. Wilt u op een alternatieve, subtiele en unieke manier reclame maken voor uw bedrijf? Dan kunt u er ook voor kiezen om busreclame Rotterdam in te zetten.

Ontdek de mogelijkheden

Busreclame: gericht reclame maken in de bus

Een groot voordeel van het inzetten van busreclame is dat u deze vorm van reclame gericht kunt inzetten voor uw bedrijf. Door een buslijn te selecteren waar uw doelgroep iedere dag mee reist, kunt u uw doelgroep gericht bereiken. Richt u zich bijvoorbeeld op studenten in Rotterdam, dan maakt u reclame in een bus waar veel studenten in zitten. Zeker voor bedrijven die een specifieke doelgroep willen bereiken met hun reclamemiddelen, is busreclame Rotterdam dan ook erg interessant.

Start vandaag nog
c10media bus reclame
c10 media outdoor reclame rotterdam

Reclame op bus

Met busreclame bent u goed zichtbaar in het openbaar vervoer. Bussen zijn elke dag ‘on the move’ en bereiken dagelijks grote groepen mensen. Denk hierbij aan de busgebruikers, de mensen bij de bushalte en andere weggebruikers. Vaak zijn hele ludieke ontwerpen mogelijk, waardoor er extra hoge attentiewaarde ontstaat. Kleiner budget? Ook mogelijk om in de bus te adverteren.

  • Hoge contactfrequentie, lokaal en regionaal
  • Bereikt een brede doelgroep
  • Dagelijks contactfrequentie > 100.000

  • Snelle opbouw naamsbekendheid
  • Aanvulling op uw marketingcampagne
  • Kort of langdurig inzetbaar

Meer weten over de mogelijkheden van busreclame Rotterdam? Stel uw vragen over reclame op bus dan aan onze medewerkers door contact met ons op te nemen. Meer weten over de tarieven van busreclame Rotterdam? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op voor de mogelijkheden
Op basis van 34 beoordelingen van onze klanten hebben we (op dit moment bent u op de pagina van mediabureau Rotterdam) een score van 9 uit 10.