Mediastrategie

Met een effectieve mediastrategie uw doelgroep bereiken!

Media advies

Wij geven u graag media advies over het formuleren van mediastrategieën en effectieve mediaplanningen. Ieder bedrijf is uniek en zo behandelen wij ook onze klanten. Het media advies bestaat uit een zorgvuldig geformuleerde mediastrategie aangepast op uw bedrijfsdoelstellingen.

Het doel van een effectieve en goede mediastrategie is om uw doelgroep te bereiken. Door onze opgebouwde knowhow in het medialandschap weten wij waar uw doelgroep zich bevindt en wat hen boeit. Met behulp van doelgroeponderzoeken kunnen we exact bepalen wat de doelgroep belangrijk vindt en hoe het zich beweegt. Vanuit onze communicatieachtergrond en media ervaring geven we onafhankelijk advies over de beste mediaoplossing voor uw bedrijfsdoelstellingen.

Natuurlijk kunnen wij ook voor uw mediabudget de effectiviteit op verstandige wijze vergroten.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Mediastrategie en -advies c10media
Mediaplanning c10media

Mediaplanning

Om een mediastrategie te kunnen inzetten is een mediaplanning van groot belang. Aan de hand van de mediastrategie ontwikkelen wij een mediaplan: traditionele media-inzet of een geïntegreerd crossmediaal advies. Ons doel is dat het voor u inhoudelijk goed, zorgeloos en resultaatgericht is.

Wij weten dat alles draait om zien en gezien worden in samenhang met vindbaarheid op het juiste moment. Ook voor uw organisatie, dienst of product je mediaplanning bepalen en uiteenzetten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend advies?

Media inkoop

Dankzij onze media inkoop kennis uit de markt, ervaring in onderhandelen en goede inzichten in bereik kunnen wij slim inkopen – en daar profiteert u direct van. We weten wat wel en niet te duur is en welke prijs bij welk volume hoort, maar het gaat niet alleen om de prijs. Allerlei factoren zoals het tijdstip en het mediumtype waarin de advertentie geplaatst wordt, zijn van belang.

Wij halen door onze jarenlange relaties met nationale en international exploitanten optimaal rendement uit uw budget. Als media specialist geven wij u graag media advies over het formuleren van de juiste mediastrategie met een daarbij behorende mediaplanning.

Hier vertellen wij u graag over
Media-inkoop c10media
Op basis van 34 beoordelingen van onze klanten hebben we (op dit moment bent u op de pagina van mediabureau Rotterdam) een score van 9 uit 10.