Mediabureau Rotterdam

Een ambitieus mediabureau in Rotterdam met de kennis en knowhow in het medialandschap.

C10 Media is een full service mediabureau

C10 Media is een ambitieus full service mediabureau met de kennis en knowhow in het medialandschap. De mediaspecialisten van C10 Media zijn gespecialiseerd in de harmonieuze samenwerking tussen media, reclame en online, zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden.

Deze pijlers zijn dan ook de basis in het doen en denken van C10 Media wat als fundering geldt in het realiseren van deze bedrijfsdoelstellingen. Het juiste gevoel voor media inkoop en de creatieve mindset zijn dan ook bepalend in de werkwijze van C10 Media.

De basis van onze dienstverlening wordt gevormd door mediastrategie, planning, inkoop en optimalisatie van alle mediatypen. Onze unieke kijk op media zorgt voor de laagste tarieven en een optimale invulling van je mediaplan. Alle diensten van C10 Media zijn modulair af te nemen.

Neem contact op voor de mogelijkheden
C10 media is een full service mediabureau
Het Mediabureau van Rotterdam

Het mediabureau van Rotterdam

C10 Media is een full service mediabureau gevestigd in Rotterdam en is opgericht door Nuri Cetin. Nuri heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij grote media-exploitanten als DTG, TMG, Groupon, Canon en Exterion Media.

Van idee tot concept op maat is C10 Media het bureau voor effectief en efficiënt inkopen van al uw communicatiemiddelen. Door de samenwerking met nationale en international exploitanten, gerenommeerde drukkers maakt C10 Media voor zowel startende, kleinere als (middel)grote adverteerders mogelijk om gericht te kunnen communiceren naar de doelgroep.

Ontdek de mogelijkheden

Media en reclame: een boost voor je organisatie!

Wilt u meer weten over media en reclame en wat C10 Media als full service mediabureau hierin voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Nuri Cetin voor een vrijblijvende afspraak!

Tijdens deze afspraak zal de kennis en ervaring gedeeld worden om de specifieke case onder de aandacht te brengen.

Neem contact op voor meer informatie!
Op basis van 34 beoordelingen van onze klanten hebben we (op dit moment bent u op de pagina van mediabureau Rotterdam) een score van 9 uit 10.